Voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij Hex verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Orderbevestiging
*
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde sieraden en de kosten hiervan, inclusief de verzendkosten.

Bestellen en betalen
*
Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling, zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen, over te maken, u krijgt de gegevens via de mail. Zodra het bedrag door ons is ontvangen, wordt uw bestelling binnen 10 werkdagen aan post NL aangeboden ter verzending. Alles wordt in principe als pakketpost verstuurd, wilt u een andere wijze van verzending dan kunt u dat aangeven. Er zijn sieraden die meer werktijd nodig hebben. Ik zal dat met u overleggen

Prijzen
*
Alle sieraden zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten en inclusief btw. Bij ruilingen of aanpassingen worden alleen verzendkosten gerekend.

Ruilen en retourneren
*
U hebt zeven dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de sieraden aan ons retour zenden, mits deze ongedragen zijn. Wij geven geen geld terug, u kunt kiezen voor andere sieraden uit onze collectie. Wij stellen het erg op prijs als u ons hierover eerst per e-mail op de hoogte brengt. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van Postnl gelden. Kosten van beschadiging en vermissing komen voor uw rekening.

Klachten
*
Heeft u klachten met betrekking tot geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan alstublieft binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Overeenkomst
*
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend als door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten betreffende een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Model- prijs- en kleurafwijkingen
*
Wij behouden ons het recht voor op kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet te allen tijde voorkomen worden. Alle sieraden worden met de hand gemaakt en verschillen per artikel. Bij grote afwijkingen in model of kleur zullen wij u vooraf inlichten. U hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring
*
Hex verklaart hierdoor nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Alle afbeeldingen en sieraden copyright © Marlies van der Wijngaard